Gestoria Alemany Montfort

Som un equip multidisciplinari de professionals amb llarga experiència fundat l'any 2004, que basem el nostre servei en la qualitat i l'eficiència. A través dels diferents departaments oferim un servei integral i personalitzat per donar solucions a les necessitats dels nostres clients.

Estem especialitzats en l'assessorament i la gestió per a petites i mitjanes empreses, autònoms i particulars. La nostra organització, adaptada a les noves tecnologies, us ofereix un servei ràpid i segur.

Tramitem online i mitjançant signatura electrònica amb les administracions i entitats oficials per resoldre amb la major agilitat les gestions que ens encomanen.

Volquem el nostre coneixement i experiència en una visió global de valor per als nostres clients; d'aquesta manera, preveiem i planifiquem solucions a mida i adaptades a les necessitats de cada cas en particular.

Comptem amb titulats professionals d'experiència acreditada a les diferents àrees de gestió: gestors administratius, economistes, advocats i personal tècnic que gestionen i supervisen els seus clients personalment.

Formem un equip cohesionat capaç d'oferir un assessorament global.

Com a Gestors Administratius col·legiats, pertanyem a l'únic col·lectiu de l'estat amb un Servei Centralitzat de Trànsit a la Direcció General de Trànsit, i plataforma telemàtica de matriculacions i transferències que posem a disposició dels nostres clients; servei que té com a objectiu facilitar als clients, de la forma més àgil possible, els serveis de matriculacions, canvis de nom de vehicles i informes de l’estat dels vehicles.

Contacta amb nosaltres

    [recaptcha]


    Comments are closed.