Cal Cuiner

  • 02-restaurant-cal-cuiner-masquefa
  • 03-restaurant-cal-cuiner-masquefa
  • 04-restaurant-cal-cuiner-masquefa
  • 05-restaurant-cal-cuiner-masquefa
  • 07-restaurant-cal-cuiner-masquefa
  • 06-restaurant-cal-cuiner-masquefa

Cal Cuiner és un restaurant de cuina catalana tradicional, presentada d'una manera diferent i cuinada amb molt de carinyo.

L’essència de la nostra cuina es basa en els bons productes de la terra, respectant les estacions de l’any, però sempre buscant l’avantguarda dels nostres temps.

Un restaurant per a tothom qui vulgui disfrutar d’un bon àpat i servei, envoltat d’un agradable entorn.

Oferim menú, carta i menjar per emportar

Menú del dia

Els dies feiners, Cal Cuiner ofereix un menú diari per 12,40€ amb IVA inclòs. Consta de quatre primers, quatre segons i sis postres escollir; pa, aigua, vi o refresc i cafè inclòs.

Menú de cap de setmana

Els nostres clients també podran gaudir de menú de cap de stemana, la nit dels divendres, els caps de setmana i dies festius, fet amb plats de la carta per 27,50€, IVA inclós. Aquest menú está format per un aperitiu, vuit primers, vuit segons i vuit a escollir; inlcou també pa, aigua, vi o refresc i cafè.

La carta

El restaurant ofereix un servei de carta els divendres nit, els caps de setmana i dies festius. Si el client ho desitja, previ encàrrec, també se li oferirà els dies laborables.

Menjars per emportar

Cal cuiner ofereix per encàrrec, menjar per emportar de la seva carta. A més a més, ofereix també canelons de l’àvia, arrossos varis i rossejat de fideus.

Contacta amb nosaltres:

    [recaptcha]