SETMANA DEL COMERÇ 2017

Divendres 24 de març de 2017, a partir de les 19.30 h. i davant de l'església parroquial de Sant Pere, amb motiu de la Setmana del Comerç,  s´inaugura la nova senyalització de l’eix comercial Masquefa Comerç i el nou enllumenat públic;  juntament amb l’Ajuntament de Masquefa.

D´aquesta manera, Masquefa Comerç participa en la primera edició de la Setmana del Comerç, una iniciatica pionera i de pais, que concentrarà en pocs dies un bon nombre d'esdeveniments de promoció, intercanvi d'idees i experiències, o senzillament espais de trobada arreu del territori català.

El comerç és una activitat econòmica caracteritzada per la creació intensiva d'ocupació i per una professionalització creixent. Si, però és molt més que això. Els establiments comercials són un espai d'interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i de la participació en la comunitat.

La Setmana del Comerç és un reconeixement d'aquesta funció social, que està farcida de propostes engrescadores, tant pels treballadors i treballadores del sector, com per al conjunt de la ciutadania.

Comments are closed.