Notícies i Actualitat

Protesta del comeciants

Els comerciants i serveis de Masquefa aixequem la persiana simbòlicament per exigir la reobertura dels establiments els caps de setmana. Hem aixecat la persiana aqeust dissabte dia 13 de març de 10 h. a 13 h., per protestar contra la mesura de mantenir els comerços no essencials tancats els caps de setmana (recordem que portem…
Llegir més

Sorteig de Nadal

Francisco Javier Pascual segellat a forn de pà Mora Tradició Montse Macias segellat a Clínica Veterinària Camila Ferrer segellat a pollastres Yoli 2 Vicki Gómez segellat a Merceria Carme Malgrat el covid-19, Masquefa Comerç com és tradició dintre de la campanya de Nadal va repartir 800 € en vals de compra. Del 9 al 20…
Llegir més

CANVI DE CATELLERES

Continuant amb la campanya "Jo canvio de carro" la setmana passada es van canviar les dues cartelleres de l'entrades del poble. (més…)
Llegir més

Premiats Sorteig Festa Major

Com cada any, per la Festa Major, Masquefa Comerç sorteja entre els seus clients 4 àpats per gaudir en qualsevol dels bars o restaurants associats de Masquefa. (més…)
Llegir més

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS 2020

El passat dimecres dia 19 de febrer, sobre les 20:45 en segona convocatòria, va tenir lloc l'Assemblea General Ordinària de socis de l'Associació. (més…)
Llegir més

PREMIATS CAMPANYA NADAL 2019

Aquesta setmana, Masquefa Comerç dintre de la campanya de Nadal, fa entrega de 800 € en vals de compra, repartits en tres premis de 100 € i un de 500 €. (més…)
Llegir més

L’ARBRE DE MASQUEFA COMERÇ

Per aquestes festes nadalenques, Masquefa Comerç, ha col·locat un arbre de Nadal de grans dimensions  (5m. x 2,5 m.) al costat de l'entrada de l'esglèsia.  (més…)
Llegir més